Our Community is 940,000 Strong. Join Us.


AF is on the new server!!!


Pages : [1] 2

igor@af
01-05-2003, 12:38 AM
We have just now completed the server move!

Please leave feedback in this thread as to what you think. Let us know if you see anything wierd - as I am sure there will be some bugs here and there.

Enjoy!

I was hoping to make this the Christmas present for the members, and then the New Year's present, but neither worked out :o Sorry guys :)

Gonthrax
01-05-2003, 04:38 AM
Yay!! :D :D


Thank you Igor.


And why are you apologizing for getting us (by us I mean non paying members) a new server? ;)

taranaki
01-05-2003, 04:45 AM
YAAAAAAAAAAAAAY!
Good stuff!

What's the link for uploading pics,I had it on my favorites list,now it doesn't play for me:(

Jimster
01-05-2003, 04:47 AM
WOOHOO!!!!!!!!! Go Igor you da man!!!!!!!


Good to see it went good from what we can see :D

I guess we can look forward to a bigger, more exciting AF now:D

Honoturtle
01-05-2003, 04:51 AM
Search don't seem to work.

At least we got the new server!!!!!! I hope there is no more "Server Busy" messages anymore! Thanks Igor!

-The Stig-
01-05-2003, 04:52 AM
Ooooo Very Nice...

Very Quick... many thanks Igor!


... IGOR OWNZ US! :uhoh:

MaximusGTR
01-05-2003, 04:58 AM
Mod God does it again:D

Gonthrax
01-05-2003, 05:23 AM
http://139.81.142.25/upload


Hm, well that is just redirected back to www.automotiveforums.com/upload sooo, I guess that one still works.

Jay!
01-05-2003, 05:36 AM
Yay! :D I can get rid of this crappy 'we-don't-have-a-new-server-yet' avatar now! :o

:cool: :sun: :cool: :sun: :cool: :sun: :cool: :sun: :cool: :sun: :cool: :sun: :cool: :sun: :cool: :sun: :cool: :sun:

Gonthrax
01-05-2003, 05:47 AM
Issue Report #1

Upload problems.

Mr T tried to upload a picture. Whenever he followed the link that the uploader gave him he got this message
" Leecher!
This file is from 64.21.39.66:2086
You are from 139.81.142.25"

So... I tried uploading it. And it worked fine for me. But it won't show up in his sig. And once when I clicked the link to it I got the Leecher error too.

I assume this is because the uploaded pictures are on the old server (the one running the front page and redirect page) and the software is confused by this somehow.

*Edit*
Oh yea, and I forgot, the only pictures I can't see are in people's sigs. All other ones are ok. SO that kinda debunks my theory :p

primera man
01-05-2003, 06:06 AM
**THUMP**

PICKS MYSELF BACK UP FROM THE FLOOR......RUBS EYES.....RUBS THEM AGAIN .....MAKE IT A THRID TIME JUST IN CASE :finger:

Wahooooooooooooooo........working pretty darn good so far :D :D :D :D The PMan is a happy camper

Jimster
01-05-2003, 06:30 AM
Originally posted by primera man
**THUMP**

PICKS MYSELF BACK UP FROM THE FLOOR......RUBS EYES.....RUBS THEM AGAIN .....MAKE IT A THRID TIME JUST IN CASE :finger:

Wahooooooooooooooo........working pretty darn good so far :D :D :D :D The PMan is a happy camper


Yes indeedy- now there's no excuse not to come pay your mates at OT a visit ya barstard:devil: :finger:

hybridsol
01-05-2003, 07:13 AM
stands up "applauds" (gets funny look from friend sitting on couch):D

Menu dei Motori
01-05-2003, 07:35 AM
good job igor!

thanks so much!

taranaki
01-05-2003, 08:16 AM
edit/delete function much faster...flamers,lamers and spammers beware!:devil: :devil: :devil:

kris
01-05-2003, 08:31 AM
I have had a big ass grin all morning. :D

Oh, my POP email doesnt work.

Zammo
01-05-2003, 08:39 AM
all i had to do was login and blink up it was twice as fast as usual nice job AF

kris
01-05-2003, 08:41 AM
Damn, if I were a pervert, I would have a big freakin woodie right now.

Oh, every time I close out of IE, and come back to AF. I have to relogin. Hell, I can deal with that though.

Deakins
01-05-2003, 08:45 AM
Nice server :)

Bug: Graphic Manipulation board:
"Warning: Failed opening '/home/auto/public_html/vbulletin/vbs_counter.php' for inclusion (include_path='') in /home/automoti/public_html/vbulletin/global.php(275) : eval()'d code on line 8"

Shortbus
01-05-2003, 09:22 AM
goodbye "server busy" message :flipa:

Menu dei Motori
01-05-2003, 09:38 AM
Originally posted by taranaki
edit/delete function much faster...flamers,lamers and spammers beware!:devil: :devil: :devil:

outsch...
we should remove that function :D

Rich
01-05-2003, 10:26 AM
I saw a couple of minor bugs, but nothing that I cant live with.

2 Thumbs up to Igor. :)

RazorGTR
01-05-2003, 10:47 AM
A huge cheers to Igor!

Never appologise for brilliance :) All good things to those who are patient mate. You have done well. Sit back and enjoy.

Sound Gorillaz
01-05-2003, 02:20 PM
THis warning comes up at the top of the window when you access the Graphic Manipulation section


Warning: Failed opening '/home/auto/public_html/vbulletin/vbs_counter.php' for inclusion (include_path='') in /home/automoti/public_html/vbulletin/global.php(275) : eval()'d code on line 8

Jay!
01-05-2003, 02:27 PM
Originally posted by kris
I have had a big ass grin all morning. :D

Oh, my POP email doesnt work. Ditto. And FTP. :)

amy@af
01-05-2003, 02:34 PM
schweeeeeet! THANK YOU IGOR!!! :jump:

Midnight Racer
01-05-2003, 03:06 PM
Great work.Seems to be going faster.:)

supratuner
01-05-2003, 03:32 PM
At least it is faster now

Jay!
01-05-2003, 04:04 PM
I'm not seeing the correct envelope icons for threads already viewed on the search results pages. Everything shows as unread, but in the forum view, it's correct.

Menu dei Motori
01-05-2003, 04:05 PM
even now no server lags !!!

tonioseven
01-05-2003, 04:32 PM
I've tried but I don't get any more busy signals!!:D Thanks, Igor!:cool:

Paul L.
01-05-2003, 05:28 PM
Hi Guys and Girls :) I am providing, helping and hosting Igor with the new server.

I just wanted to let you all know I think it will only get better from here this is just a base install. But with a few php and mysql tweaks this should get even better.
I will be working to fine tuning the server over the next few weeks and adding a bit more ram next week. (Just to be safe)

Anyway I just wanted to introduce myself, and to let you know you will be seeing me around here. This is a great board and being a big car fan my self makes it even better :)

SledgehammerVette
01-05-2003, 05:45 PM
Thank god, no more waiting to post a message, very quick!

Way to go Igor! :flash:

igor@af
01-05-2003, 05:56 PM
Yes guys, without Paul we will still all be viewing the Server Busy message :)

We all owe Paul a big thank you, and it should be great to have him as part of our (recovering) community.

Gonthrax
01-05-2003, 06:08 PM
Paul,
Great work so far, I was quite supprised that the transfer went so smoothly.

Cheers,

Matt

Jimster
01-05-2003, 06:17 PM
Paul- thanks a million for the helping out with AF- No doubt thanks to your help AF can look forward to one helluva 2003 :D

Welcome to the community! What sort of cars do you like?

thanks and welcome
Jimmy

Hiroboy
01-05-2003, 07:00 PM
I run Zone Labs Firewall which was fine before with cookies set to medium security, but now I can post etc unless it is set to min security.

Any ideas

Steve

Oz
01-05-2003, 07:23 PM
Good onya Igor! A big cheers to you mate! If I ever see you in a bar, I'm buying you a frosty lager or 9! And to Paul, welcome to the board mate. Make yourself at home in the makers section of your choice then kick off the slippers and head on over to OT!

Oz

Zippy
01-05-2003, 07:26 PM
I love AF. :p And from what I hear, I love the new server.

I must admit, its fast(even though im on Cable Modem).

:D

Melt
01-05-2003, 09:56 PM
SWEEEEEEETTTTTTTTTT!! :D :D :cool:

Paul L.
01-05-2003, 09:59 PM
Originally posted by Jimster
Paul- thanks a million for the helping out with AF- No doubt thanks to your help AF can look forward to one helluva 2003 :D

Welcome to the community! What sort of cars do you like?

thanks and welcome
Jimmy


I am a chevy man myself, I got in to round track racing about 17 years ago when I was 16years old helping a good friend of mine that ran late model stock cars in Alabama.

Most of my friends that stayed in racing have now moved up to work for Bush or Winston cup teams.

Me I got burned out on all the travel every week and got in to web hosting.
I still go to the races most every weekend that I get a chance and help out some friends.

Shortbus
01-05-2003, 10:10 PM
Originally posted by Paul L.



I am a chevy man myself

My kinda guy!

Thank you Paul, for your help. AF has become my second home.
I don't know what I would do at work all day if it wasn't for this forum!
Kudo's to IGOR and Paul

Jimster
01-05-2003, 10:29 PM
Originally posted by Paul L.



I am a chevy man myself, I got in to round track racing about 17 years ago when I was 16years old helping a good friend of mine that ran late model stock cars in Alabama.

Most of my friends that stayed in racing have now moved up to work for Bush or Winston cup teams.

Me I got burned out on all the travel every week and got in to web hosting.
I still go to the races most every weekend that I get a chance and help out some friends.

Awesome.......I'm an ex-racer myslef- I use to run by BMW 2002 Turbo in classic car events- however I have since moved to Italy from New Zealand (Where the BMW is)

I'm planning on getting back into it though :)


I'm not a big fan of modern Chevys- but thier classics simply ooooze coolness and the current Corvette is high on my list of dream cars :D They make some pretty nice Trucks as well

Gonthrax
01-05-2003, 11:55 PM
Originally posted by Paul L.



I am a chevy man myself, I got in to round track racing about 17 years ago when I was 16years old helping a good friend of mine that ran late model stock cars in Alabama.

Most of my friends that stayed in racing have now moved up to work for Bush or Winston cup teams.

Me I got burned out on all the travel every week and got in to web hosting.
I still go to the races most every weekend that I get a chance and help out some friends.

Very cool :D

And of course, web hosting is the natural job progression after racing ;)

Paul L.
01-06-2003, 12:00 AM
Originally posted by Gonthrax


Very cool :D

And of course, web hosting is the natural job progression after racing ;)


LOL yeah thats what everybody says.

Moppie
01-06-2003, 12:26 AM
Yay!!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:


Well done Iggy! and Thank you very much Paul L.!


There is just one we problem though, I can't get into my email. :(

C_Dogg
01-06-2003, 12:37 AM
Major kudos on the transition. No more busy msgs! It's a joy to use.
Thanks.:jump: :ylsuper

MyFirst4G
01-06-2003, 01:01 AM
Igor and Paul, way to go! I got a Cable modem and i with the old server, one problem just lead to another, i'd write a post, then i would get the server busy crap, and i go back and its gone, so i write it again, and then i press submit, after 5 min, i press submit again, and again, and again, then it turns out i posted like 5 times, then when i got to delete the post, it takes an hour, and by all this time i am cluttering the server, but then i am not the only one who has probably had this problem, and when 1000 people do this at the same time, BOOM! Server Busy!!!!

Well, at least its all worked out! Thanks guys! Never will i leave AF! its my 2nd Home!

Menu dei Motori
01-06-2003, 05:37 AM
Originally posted by C_Dogg
Major kudos on the transition. No more busy msgs! It's a joy to use.
Thanks.:jump: :ylsuper


yea thanks paul thanks igor!!!

really a joy again to use the forums ALL the day

kris
01-06-2003, 09:28 AM
Originally posted by Moppie
Yay!!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:


Well done Iggy! and Thank you very much Paul L.!


There is just one we problem though, I can't get into my email. :(


Email or FTP. Igor told me to hang tight.

igor@af
01-06-2003, 03:56 PM
Mods: email should work now

Sound Gorillaz
01-06-2003, 04:14 PM
This site is running extremely well but still getting that warning at the top of the window when in the Graphic Manipulation section

igor@af
01-06-2003, 04:21 PM
fixed.

Any other bugs?

Shortbus
01-06-2003, 04:51 PM
just one that I know of. Bottom of page "CORPORATE" button gives this
message.


Advertisement












Poll


Fatal error: Failed opening required '/home/auto/public_html/poll/booth.php3' (include_path='') in /home/automoti/public_html/ssi/left2.php on line 94

igor@af
01-06-2003, 06:19 PM
fixed.
thanks.

JD@af
01-06-2003, 06:53 PM
:D :D :D IGOR :D :D :D

Nice job, buddy :ylsuper

ragt20
01-06-2003, 07:13 PM
wooohoooo nice once....
big cheers for Igor and a Big thankyyou to Paul......:D :D :D






guess I can get rid of my sig pic now.....:lol2:

slammed89civic
01-06-2003, 08:56 PM
the only problem i ahve encountered would be uploading pictures thru http://www.automotiveforums.com/upload

aside from that it is great being able to surf the boards whenever i feel like it!!!! thanx igor and paul!!!!!!!

igor@af
01-06-2003, 09:38 PM
Originally posted by ragt20
wooohoooo nice once....
big cheers for Igor and a Big thankyyou to Paul......:D :D :D






guess I can get rid of my sig pic now.....:lol2:

if you don't soon enough people will be asking you what the image is :hehehe:


Uploads problem resolved.

Jay!
01-06-2003, 10:05 PM
Stats page not back online yet?

Add your comment to this topic!