Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Plymouth > Acclaim
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools
Old 03-03-2024, 07:41 PM   #1
Charlie Porter
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2024
Location: Buffalo, New York
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Brake and Engine issues

Hey all, I currently drive a 1993 Acclaim with a 3.0L v6, I just had an strange issue when I was driving to work today and I couldn't quite figure it out.

I pressed on the brake pedal and heard a pop and my parking brake light came on, when I pressed it again the light went away. when I pulled into the parking lot the red oil light came on and the car suddenly shut off. I was able to start it back up with no issue and found no leaks or signs of brake fluid anywhere, after checking the master cylinder I found that it was low on fluid, which I had been filled during rear drum maintenance.

i was able to drive her home but am unable to diagnose the issue, I'm a ford tech and have no clue on how the 90s mopar systems operate Any help would be appreciated gents
Charlie Porter is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Tags
mopar , plymouth
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Plymouth > Acclaim

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:42 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts