Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Focus | C Max
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools
Old 07-12-2023, 07:43 AM   #1
Arbjan
AF Newbie
 
Join Date: Jul 2023
Location: Tirana
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Engine Malfunction

Dear all,

I have a ford Focus 1.6tdci 2010 MK2 80kW and when I start driving after 2-3 minutes I get message "Engine malfunction" I can drive normally with it.

this is a daily message and happens normally when car is cold, when i switch off/on again it removes.
I have replaced fuel filter/air filter/oil but this des not influence on my case.

Any idea?

few months ago I connected to service car and according to reading there is something with low pressure fuel.

Best Regards,
Arbjan
Arbjan is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Focus | C Max

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:15 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts