Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Contour
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools
Old 10-18-2021, 05:07 PM   #1
erikhub1
AF Newbie
 
Join Date: Oct 2021
Location: Crescent City
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry 2000 Ford Contour Fuel pump

Got a contour into the garage and replaced the fuel pump and does not pump. I have checked and verified that I have power to the wire at the pump. I also noticed that the power wire from the car harness is not in the same location as the power terminal on the pump but is the same as the factory pump. Need help with this if anyone has any input it would be greatly appreciated thank you
I am pulling my hair out on this one 😂
erikhub1 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Contour

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts