Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Vigor
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools
Old 04-05-2022, 08:42 PM   #1
_jonah
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2022
Location: Saint Marys, Georgia
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Part of OBD1 port is missing

Hello, I am new to this forums and my dad suggested I ask the internet for help. I have a 1993 Acura Vigor LS and am trying to do some engine code diagnostics. The check engine light only turns on periodically and doesn't turn back on when I restart the car (until something happens). I have located part of the OBD1 port to be under the dash of the passenger side though I can only find the three-pin connector. A also need to find the two-pin connecter that I need to trip for the engine codes to be displayed. From various YouTube videos and my Haynes manual, it is depicted to be attached to the three-pin port. Thank you for any help, Jonah.
_jonah is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Vigor

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:50 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts