Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > CR-V
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools
Old 07-09-2022, 01:20 AM   #1
ky wonder
AF Newbie
 
Join Date: Oct 2006
Location: horse cave, ky, Kentucky
Posts: 37
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
99 crv starting issues

99 crv 300000+ miles, still runs great, starts good cold, but after it gets warm the vehicle cranks but want start, if I let it set for 10 minutes it starts right up.

I have replaced the crank sensor, and timing belt while I had the front cover off, still same issue
have changed out the relay and fuses same issue
Any thoughts here on what might be causing this issue?
ky wonder is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > CR-V

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:40 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts