Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Audi > A2 | RS2
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools
Old 01-24-2004, 01:28 PM   #1
eddyhilt
AF Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Location: oakville
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Audi 100 Transmission shifts late

Hi, I have an '89 Audi 100. When it is very cold out (Canada) the transmission will rev out at 5000 rpm before it shifts. After driving about 20 minutes, it slowly goes back to shifting at normal revs. Likewise, if it is not cold out, it doesn't have this problem. I read on one forum that there is an adjustment cable, someone else said it was the transmission gaskets that leak, and swell when they are warm.
Sure would appreciate any help
thanks
eddyhilt is offline   Reply With Quote
 
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: **$30 Shipped** 1995 Eclipse Turbo Automatic Transmission Motor Mount thakid22 Classifieds 0 12-17-2010 05:32 AM

Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Audi > A2 | RS2

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:23 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts