Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Airjer_
Conversation Between Airjer_ and Chris Stewart
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Chris Stewart
    01-14-2010 07:00 PM
    Chris Stewart
    Hi Airjer_
    It looks like you've helped a few hundred folks since I last wrote you.
    I have a question for you when you get a little time. Have you had any problems with remote air pressure sensors on the wheels? My wife's '07 Jeep Liberty needed tires and I bought some real quiet Cooper tires and had them mounted at the local used tire shop. Their tire machine holds the tire horizontally and turns it while a vertical tool pulls the tire off the rim.
    One of the tires was losing air after mounting the new tires and I couldn't find a leak.
    I ended up letting all the air out, loosening the valve stem, wiggling the stem to try to reseat the rubber seal then tightened the stem nut to the 71in.lbs. spec from the service manual and aired it up to 52psi warm. After a coupla hours it cooled...make that cold, real cold, the pressure dropped to 47psi but has held around that pressure for 5 days.
    What do you think?
    thanks,
    Chris

All times are GMT -5. The time now is 09:39 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.