Our Community is 940,000 Strong. Join Us.


Blower motor only works on high?


BIGANT
06-11-2005, 01:37 PM
1) Is there some type of relay to fix this? If so where is it. My blower motor only blows on the top speed. low and medium do not work!

2) is the A/C high line right next to the compressor? I want to retrofit R-134, but I dont see the low line nossel? Any ideas

3) The seat belt track is stuck on the drivers side. I saw that this is a common problem. Any Ideas on how to fix the track?

Thanks,
Anthony '91 Monaco
----------------------------------------------------------------

mobil_12
06-11-2005, 02:49 PM
for your first problem- the blower motor resistor is smoked. replace it and you will be happy again. :rofl:

your second problem- both high and low side lines come from the compressor, and there has to be a low side fitting. just follow the low side line from the compressor to the drier and then to the fire wall. it is probably on or near the drier.

your third problem- sucks to be you - sorry. :banghead:

BIGANT
06-12-2005, 11:07 AM
Well I'll look for the low side fitting, just dont see it. I'll look again. The high side is right near the oil dip stick though. I thought the resistor was shot. Any idea on what it looks like and where it is located?

Thanks,
Anthony '91 Monaco

Knifeblade
06-12-2005, 06:01 PM
http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?ForwardPage=/az/cds/en_us/0900823d/80/0c/45/7d/0900823d800c457d.jsp


Should be same same for the later model Monacos

BIGANT
06-25-2005, 12:00 PM
http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?ForwardPage=/az/cds/en_us/0900823d/80/0c/45/7d/0900823d800c457d.jsp


Should be same same for the later model Monacos


OK, I'll take a look.

Thanks,

Add your comment to this topic!