Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > LS400/LS430/Celsior
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-17-2011, 12:56 AM   #1
89Firebird2.8
AF Regular
 
89Firebird2.8's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Salt Lake, Utah
Posts: 288
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
New to me 92 LS400

Got a steal on a 92 LS400, $3,200. Only 112,000 miles and in great shape. It does have a couple of concerns.

1. Everytime I turn on the aftermarket CD Player, i hear the antenna motor running in the back, but the antenna won't come out. I'm worried that this will burn up the motor before I can fix the antenna. What causes this and how do I fix it?

2. I don't know if the switch for the suspension height works. It doesn't seem to change anything when you push it. The light on the instrument panel keeps flashing the 'NORM' indicator.

3. The LCD screen that tells you the time and climate control temp doesn't work. Is this common?
__________________
2012 Ford Fusion SE 3.0 V6
-SOLD- 1992 Lexus LS400 4.0L V8
-SOLD-1989 Firebird 2.8l V6 Red and White w/flames. Stock. Daily Driver.
89Firebird2.8 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2011, 12:09 AM   #2
jdmccright
The RustBuster
 
jdmccright's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: La Plata, Maryland
Posts: 2,290
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 50 Posts
Re: New to me 92 LS400

1) Sounds like the toothed plastic strip that is attached to the antenna is broken. You can pull out the antenna and open the motor assy to remove the broken strip. A new antenna can be fed in easily...there are aftermarket ones for $15. Read the directions to install it.

2) Do you hear anything when you first start the car? Electric motors running or hissing? If so, you may have an air leak in the system. If not, the compressor may be bad.

3) If it's like my '92 Camry's LED clock that fades in & out, yes it's somewhat common. But a warning that the sensor doesn't work means that either the ground is bad to that sensor or the sensor has gone bad.

I don't claim to know everything about this car, but these are the more common reasons for Toyotas in general.

Hope this helps!
__________________
Current Garage:
2009 Honda CR-V EX
2006 Mazda 3i
2004 Chevrolet Silverado 2500HD
2003 GMC Envoy XL
2000 Honda ST1100
2000 Pontiac Sunfire

Vehicle History:
2003 Pontiac Vibe AWD - 1999 Acura Integra GS - 2004 4.7L Dakota Quad Cab 4x4 - 1996 GMC Jimmy 4wd - 1995 Chevrolet C2500 - 1992 Toyota Camry LE 2.2L - 1992 Chevrolet S10 Ext. Cab 4.3L - 1995 Honda ST1100 - 1980 Yamaha XS400 - 1980 Mercury Bobcat.
jdmccright is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2014, 11:27 PM   #3
89Firebird2.8
AF Regular
Thread starter
 
89Firebird2.8's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Salt Lake, Utah
Posts: 288
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: New to me 92 LS400

Wow...this is probably the first time I've logged in since I posted this.


Sold the car a few months ago after the water pump and timing belt gave out, the A/C had died, and a myriad of problems.
__________________
2012 Ford Fusion SE 3.0 V6
-SOLD- 1992 Lexus LS400 4.0L V8
-SOLD-1989 Firebird 2.8l V6 Red and White w/flames. Stock. Daily Driver.
89Firebird2.8 is offline   Reply With Quote
 
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(eBook) Buying New and Used Car Tips schumi_reloaded Car Buying Q & A 2 06-05-2009 12:18 PM
new aftermarket parts for sale tommy67 Parts for Sale 1 04-24-2009 02:34 PM
New Feature '97ventureowner Cars/Parts for Sale/Exchange 0 02-19-2009 11:21 PM
LS400 vs. Q45 autofan LS400/LS430/Celsior 24 09-30-2003 02:28 PM
Programming Keyless Remote LS400 chadmaisel LS400/LS430/Celsior 4 10-02-2002 11:29 PM

Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > LS400/LS430/Celsior

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:28 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts