Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Oldsmobile > Silhouette
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-18-2016, 07:46 AM   #1
CarloITA
AF Newbie
 
Join Date: Aug 2016
Location: Indianapolis
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Missing Wire?

Hi everybody, I own an Olds Silhouette 2004 Final 500. I got it at an auction an I haven't noticed that a family of rats used to rent the minivan!
It was too late to cry so I disassembled almost all of the interiors, fixed around 20 chewed wires everywere. I fixed the water problem that ruin the junctions of the wires of the passenger side. I fixed leaking problems for cheap (cooler fluid and steering fluid). I fixed the harsh shifts of the transmission, i replaced the harmonic balancer, water pump, serpentine belt, I also replaced other parts bought from a scrap yard discovering that the silhouette, the venture and the Montana are the exact same vans! Identical!
I could say my van doesn't have any more secret for me... Or not....

I actually have two issue, if any willing guy would like to look in their cars and help me around I would very much appreciate it.

1) Issue number one: the box glove compartment doesn't have a light, I didn't find any wire or loose wire. Do you have any idea where to connect the two wires, I assume, of the light/switch?
2) Issue number two: Replacing the hot/cold blend actuator, driver side, in the area of the steering column, I notice that there is a harness that split in two parts. One of the ends goes to the hot/cold blend actuator, the other end of the harness ends with a connector 16 ways female with 7 wires/connections. Is this connector supposed to be loose? I perhaps found out that Is used to program somehow the HVAC motor? Or is another wire missing? Can you check in your car? I provided some pictures to help you find it.

I hope you are willing to help me and if you have any problems with your car, feel free to ask me, I might know the answer.

Thank you in advance
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (256.5 KB, 10 views)
File Type: jpg 2.jpg (268.6 KB, 10 views)
File Type: jpg 3.jpg (199.7 KB, 9 views)

Last edited by CarloITA; 08-24-2016 at 08:16 AM.
CarloITA is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2016, 06:27 PM   #2
CarloITA
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Aug 2016
Location: Indianapolis
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Missing Wire?

Okay, perhaps I asked too much...
Let's try it simple, forget about the glove box light,

Talking about the "missing wire". Perhaps it is normal this way, perhaps it is not.

What I ask you gentlemen is: is anybody willing to look for that wire to see if it is connected anywhere? I just need one person to say that is not connected that I would know that it is okay the way it is.

Thank you!!!
CarloITA is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Oldsmobile > Silhouette

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:55 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts