Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mitsubishi > Montero/Shogun/Pajero
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-28-2020, 12:20 AM   #1
hazza88
AF Newbie
 
Join Date: May 2020
Location: Los Angeles, California
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
1986 mitsubishi montero

Hello team,

I have a 1986 Montero and it seems like my fuel pump isn't working, I checked the carb and saw no fuel, bled the lines and played around with the electrical connection still no start.. anyone changed out a fuel pump on this model before? Also any suggestions would be much appreciated.

Thanks in advance!
Will
hazza88 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mitsubishi > Montero/Shogun/Pajero

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:34 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts