Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Chevrolet > Avalanche | C&K | Silverado | Suburban | Tahoe > Silverado
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-15-2018, 08:45 AM   #1
sb68
AF Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Location: forestcity, Illinois
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tow/haul not working

2002 sierra sle 5.3
The tow/haul light was not coming on, so i did the harness repair under the steering column and now the light comes on when the switch is pressed, but when i turn on the tow/haul mode I do not see any change in transmission shift patterns, etc with or without a load either one. Was just wondering if anyone else has experienced this and where I should start looking. I do pull a 21' trailer on occasion and would like it to be working. Thanks.
sb68 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Chevrolet > Avalanche | C&K | Silverado | Suburban | Tahoe > Silverado

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:41 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts