Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Volkswagen > Lupo
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-12-2008, 04:43 AM   #1
Kazerella
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2008
Location: Barnsley
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lupo cutting out

Hello

I'm having problems with my Lupo at the minute. It keeps cutting out when I approach junctions and roundabouts. I've tried putting engine cleaner in so it's not carbon build up. I've also had the computer bit set back to default so it's not a system annomoly.

Just wondered if anyone else has had a similar problem with their Lupo and can offer me a bit of advice?
Kazerella is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Volkswagen > Lupo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:09 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts