Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Suzuki > XL-7
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-16-2010, 04:16 PM   #1
oscar89
AF Newbie
 
oscar89's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: San Pedro Sula
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Problem with the 4x4

Hi,
When I put in 4x4 ethier in 4H or 4L the green 4WD light in the dash starts to blink. The blink is only when I move forward and is at ramdon. Sometimes it on for about 5 sec. then blinks, sometimes is longer sometimes is more rapidly.

Does anyone have any ideas of what is causing this problem?
oscar89 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Suzuki > XL-7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts