Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Nissan > 240SX | Silvia | 200SX(RWD) | Gazelle | 180SX > Technical
Technical Discuss Engine, Suspension, Drivetrain, and all other technical issues here.
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-11-2009, 01:32 PM   #1
ca18769
AF Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Location: albuquerque, New Mexico
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
car dies when i come to a stop at a light or just sitting there in park....??

got a '96 240 se, auto. started doing this a month ago, took it in, coudlnt find anything wrong... ran fine after i got it back, than it started happening again. revs fall from 800 to 500 than jump up and down and eventually to 0 and stalls out. starts fine, sometimes will die right after start, but allways starts. can pput in N and rev to keep started but anyone know what could be goin on? please help!!!
ca18769 is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2009, 01:46 AM   #2
Skyline_BNR34
Registered User
 
Skyline_BNR34's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Angier, North Carolina
Posts: 407
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: car dies when i come to a stop at a light or just sitting there in park....??

Check your injectors, they could be clogged.

So take them out and clean them. Also check the idle position sensor and screw and such. Could be bad and the screw could have moved.
Skyline_BNR34 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 12:25 AM   #3
klone420
AF Regular
 
Join Date: Dec 2004
Location: Boothwyn, Pennsylvania
Posts: 213
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Re: car dies when i come to a stop at a light or just sitting there in park....??

Bet it turned out to be ur tcc, and ur trans is starting to melt because the oil cooler got clogged(auto trans right?) happens all the time
klone420 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Nissan > 240SX | Silvia | 200SX(RWD) | Gazelle | 180SX > Technical

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts