Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Excursion
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-23-2009, 06:22 PM   #1
inthebox30lbs
AF Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Location: Chattanoogaf, Tennessee
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
2004 Excursion Message Center

In my overhead console is the message center which shows the temp, gas milage, distance till empty etc. It all of a sudden stop working. One morning it was on for about 4 min. then went off again. I pulled down the console to have a look and jiggled some of the wires and it came on for a sec. than went off. Does this sound like the message center is bad, and is there anything I could do to see if its not bad. Thanks for any advice at all
scott
inthebox30lbs is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Excursion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:17 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts