Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Saturn > LS/LW
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-23-2014, 07:45 PM   #1
carpenter_jai
AF Stunt Driver
 
carpenter_jai's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Edmonton
Posts: 355
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Won't start after bearing replacement

Hi,
Replaced the wheel bearings on my son's 2000 SL2 4cyl, non ABS. Put everything together without a problem. Tried to start it after and it won't turn over. Sounds like it wants to start, and there's a bit of exhaust smell. What do you guys think I missed?

I thought that maybe the driveaxles were pulled out of the differential, and made an attempt with the wheels on to push them in better by pushing on the axle from under the car. Maybe, I need to let off the hub nut and drive the driveaxles in with a hammer? Or maybe I'm missing something else?

Thanks for any ideas.

Jai
__________________
96 3 cylinder Geo Metro (currently being rebuilt)

Last edited by carpenter_jai; 01-26-2014 at 08:58 PM.
carpenter_jai is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Saturn > LS/LW

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:33 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts