Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Bentley > Arnage
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-11-2007, 02:00 PM   #1
timrules12
AF Newbie
 
Join Date: Jun 2007
Location: windsor
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Problem Bentley – Just won’t run…

Here is a website that tells a story about two Bentleys that always break down. The gentleman bought both of the new (one right after the other) and both don’t run for more than a week without problems, MAJOR PROBLEMS!!! After thinking that the first one was a fluke, he purchased a second car hoping for better luck, but similar problems emerged.
If you other Bentley owners out there have had similar problems let me know.
Thanks, Tim

http://www.troubledbentley.com/
timrules12 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2010, 09:29 AM   #2
Elena K
Banned
 
Join Date: Jun 2010
Location: Newark, New Jersey
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Problem Bentley – Just won’t run…

i didn't hear about any problems with this car, but I saw some salvage in auto auctions http://www.easyexport.us/?a_aid=4bead65889ce2
Elena K is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 11:39 AM   #3
bishvictor
AF Newbie
 
Join Date: Jun 2012
Location: estepona
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Problem Bentley – Just won’t run…

Hi,
My Bentley Arnage Red Label was running fine yesterday but today won't start. Engine turns over fine but doesn't try to fire up. Any ideas?
Bishvictor
bishvictor is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 06:33 PM   #4
danielsatur
AF Enthusiast
 
Join Date: Mar 2008
Location: garner, North Carolina
Posts: 3,579
Thanks: 86
Thanked 100 Times in 100 Posts
Re: Problem Bentley – Just won’t run…

Symptoms of a cold hard start could be as simple a dirty or bad MAF sensor.

How much do you want for her?
Is rain, washing, snow, or Ice a factor?

It's either a bad fuel, air, ignition, or a security system problem.

Last edited by danielsatur; 06-10-2012 at 08:52 PM.
danielsatur is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Bentley > Arnage

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts