Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Chevrolet > Venture
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-24-2020, 09:35 PM   #1
AZMedia
AF Newbie
 
Join Date: Nov 2020
Location: Phoenix
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Removed Trickle Now Won't Start (Rats ate wire)

It's a 2004 with the 3400 engine. It's been in storage for 10 months, belongs to an elderly couple arriving Friday. It started fine on the 17th, ran it for 30 seconds and connected the trickle charger. I came back on the 21st and it wouldn't start. Turns over like gangbusters but sounds like no spark.

I then noticed the the Air Temp Sensor wires were chewed aoart, and repaired them. They could have been like this for months, or longer.


I did the ICM test, pink wire was 12.2V and the ground was good. I couldn't test for spark, by myself.
Does anyone have any ideas what might be going on here?

Last edited by AZMedia; 11-24-2020 at 09:36 PM. Reason: Left out question
AZMedia is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Chevrolet > Venture

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:34 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts