Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > ZX2
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-25-2015, 10:53 PM   #1
javaman63
AF Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Location: Knob Noster, Missouri
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Coolant gauge stuck

Just recently, my coolant gauge on my 2003 ZX2 stopped responding, it's stuck in the middle between Hot and Cold, even after sitting overnight in mid-50 degree weather. Coolant quantity is right where it's supposed to be...

I bought a replacement temp. sending unit and slaved it in and no change--the gauge doesn't budge from where it's at. I'm planning to return the sending unit...

Can this gauge be changed out solo, does the whole instrumentation cluster need to be changed, or is there a stupid-easy fix ( a wire / relay / module / widget / connector) that I can replace/repair myself? Not really sure which way to jump with this problem, thanks in advance!!

javaman63
javaman63 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > ZX2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:52 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts