Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mitsubishi > Eclipse 2000+
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-22-2004, 09:14 PM   #1
plagueofme
AF Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Location: McAllen, Texas
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Problem with Audio security feature

I recently bought a used 2000 Eclipse. I just had some work done on it, and apparently when the battery was disconnected, the sound system went into some sort of security mode. When I attempt to turn the stereo on, the display says "OFF". Has anyone encountered this, and if so, what did you do to fix it?

Thanks for your time,

-plagueofme
plagueofme is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2004, 10:21 PM   #2
Rulez
AF Enthusiast
 
Join Date: Jan 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 199
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to Rulez
Re: Problem with Audio security feature

There is a code you have to put in to reset it. If it's not somewhere in your manual, ask the person you got it from. Otherwise, take it to the dealer.
__________________
Mike Rule
2000 Mitsubishi Eclipse GT Turbo
www.club3gfl.com
www.fiautosports.com
Rulez is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2004, 12:11 PM   #3
eclipseGTO
AF Newbie
 
eclipseGTO's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: -
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Problem with Audio security feature

It's not in the manual. It's on a card and you should have got that card from the dealer or the person you bought it from.
eclipseGTO is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2004, 02:41 PM   #4
Rulez
AF Enthusiast
 
Join Date: Jan 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 199
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to Rulez
Re: Problem with Audio security feature

Right, but the card is usually in the manual somewhere. Thats what I meant.
__________________
Mike Rule
2000 Mitsubishi Eclipse GT Turbo
www.club3gfl.com
www.fiautosports.com
Rulez is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 03:24 PM   #5
plagueofme
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Jan 2004
Location: McAllen, Texas
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Security Woes

The card is nowhere to be found. I took it to the dealer and got the code, but I was told that I have to run the radio in the "Off" mode for up to two hours to get it to unlock, so that I can enter the code. It's been about an hour and 20 minutes now. Driving is really boring when it's so quiet.

Thanks for your help, everyone.

-plagueofme
plagueofme is offline   Reply With Quote
 
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with motor turning over and cranking midblu Problem Diagnosis 3 05-11-2010 07:49 PM
2005 Silverado problem with audio source switch Bikerjw Silverado 0 02-23-2007 12:01 AM
Battery problems with audio EQ mikeisoffthehizzle Car Audio 5 01-17-2006 10:51 AM
Help... I'm trying to make a video of my car... problem with audio. flatlander757 Car Videos 2 09-22-2005 04:14 PM

Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mitsubishi > Eclipse 2000+

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:08 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts