Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Isuzu > Axiom
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-29-2009, 01:04 PM   #1
spanky9929
AF Newbie
 
Join Date: Oct 2004
Location: barnesboro, Pennsylvania
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to spanky9929
02 axiom no power won't hardly move

i have an 02 axiom and it seems to me like the fuel pump went but i am not sure it starts up fine but won't rev up when you hit the gas then it stalls it will idle though when i put it in gear it runs like crap misses real bad then check engine light comes on when i run the codes i get multiple misfire , shift sol., exhaust temp,and egr low input codes to me it seems like an eletrical problem but not sure any help would be great thanks
spanky9929 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Isuzu > Axiom

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts