Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mazda > 323/Protegé/Familia/Etude/Allegro
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-07-2017, 02:35 AM   #1
causey2369
AF Newbie
 
Join Date: Nov 2017
Location: hesperia, California
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy 2003 mazda protege 5

i replaced the water pump and the timing belt , now it still over heats but it is pegged really fast ,and its hard to start it like drainjs the battery what would be the problem ???? please help ASAP trying to get to AZ from CA tomorrow family emergency thank you .
causey2369 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mazda > 323/Protegé/Familia/Etude/Allegro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:37 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts