Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Suzuki > Swift
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-31-2021, 10:15 AM   #1
Roger Irrelevant
AF Newbie
 
Join Date: Dec 2021
Location: Providenciales
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Injector issue

Hi
Driving home last night, my otherwise well running little car started running badly, felt like it wasn't firing on all four cylinders.
I did the easy and obvious, and replaced the spark plugs and a very dirty air filter but no change.
So I disconnected the injectors one by one while the engine was running and as expected with each disconnection the engine stalled with the exception of cylinder three. Next I swapped the injectors themselves around to see if it was a clogged or faulty injector and found that regardless it is always the same cylinder, No.3, that is at fault so am assuming that the command to inject isn't making it to the injector.

My question is, where do I go from here and what needs replacing?

Cheers.
Roger Irrelevant is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Suzuki > Swift

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:16 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts