Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Pontiac > G6
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-16-2019, 06:28 PM   #1
Greg2
AF Newbie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Collierville, Tennessee
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to Greg2 Send a message via MSN to Greg2 Send a message via Yahoo to Greg2
3.5L V-6 frequently skips on acceration

My Pontiac G6 with a 3.5L V-6 (with only 81,180 miles on it) frequently "skips" when I apply gentle acceration to it. This also occurs with Cruise on. I changed the air mass flow unit, but that did not help. Any suggestions, please??

Thanks, Greg

Last edited by Greg2; 10-16-2019 at 07:41 PM.
Greg2 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Pontiac > G6

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:35 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts