Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Buick > LaCrosse/Allure
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-17-2008, 01:44 PM   #1
kahnsradio
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2008
Location: Santa Rosa, California
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
LaCrosse driver info center problem

Hello, My first post here. We have a 2005 LaCrosse CSX, like the car very much. But we have a problem with the "Driver Information Center" located in the speedometer module. Whenever we encounter a low light situation, such as in the late evening or early morning the display will go from normal brightness to so dim it cannot be read. This condition may last from 10 to as much as 50 miles, until it is dark or bright daylight then the display will gradually increase in brightness. Any one else have this problem, is there a fix, we have complained everytime the car has been in for major service (3 times). The dealer claims they cannot duplicate the problem and have no clue what the problem is. This is a minor problem but very frustrating! Anyone have any ideas? Thanks, Rich
kahnsradio is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2008, 10:51 PM   #2
apollo7879
AF Regular
 
Join Date: Mar 2004
Location: westfield, Massachusetts
Posts: 114
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: LaCrosse driver info center problem

I have a 06 lacrosse csx with 7800 miles.
I have the same problem that you have.
Like you say it's a minor problem & I haven't bothered
to look into it as of yet.
It must have something to do with the light sensor located
on the dashboard.
You can try cleaning the plastic cover over the sensor to
remove any film that may be blocking the light from getting to the sensor.
( which is something that I will do now that you have reminded me ).
apollo7879 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2008, 12:15 PM   #3
skeeterman
AF Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Location: North of somewhere, Texas
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: LaCrosse driver info center problem

Rich, I have the same "minor" problem on my '06 LaCrosse. There is no pattern when this will take place. It could start in the garage with I first start the car, or it may do it when driving down the street/highway at any time of the day. The instruments lights may go dim, but the highway/driving lights still are bright.

I haven't taken it to the Buick dealer, for they are noted to tear everything apart, and make matters worse. I've ran a check with various testers and cannot locate any malfunctions. Maybe Buick will finally come up with a TBS.
skeeterman is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Buick > LaCrosse/Allure

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:08 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts