Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mercury > Mystique
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-20-2013, 09:43 AM   #1
clutch492
ASE Master Tech
 
Join Date: Jun 2005
Location: Circleville, Kansas
Posts: 83
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question 98 Mystique low transmission line pressure

CD4E transmission line pressure falls to 0 after going through the gears manually. I have a gauge hooked up to the line pressure tap. After stopping and restarting the engine, the pressure comes back for a short time again. I think it is electrically related to the EPC (Electronic Pressure Control) solenoid. It could also be the TPS (Throttle Position Sensor). Has anyone had this same issue and corrected it?

Replaced the solenoid pack and still have the same issue. That eliminated the EPC solenoid. WHAT ELSE WOULD CAUSE THIS?????

Last edited by clutch492; 08-29-2013 at 11:00 AM.
clutch492 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks

Tags
cd4e, epc, low, pressure, transmission
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mercury > Mystique

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:43 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts