Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Legend | RL
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-26-2009, 09:17 AM   #1
mejkwilliams
AF Newbie
 
Join Date: Oct 2006
Location: Binghamton, New York
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Shuttering around 1500 rpms

I have a 92 legend and there is a slight vibration around 1500 rpms in both first and second gear. Seems to be right before the shift. I thought maybe transmission but it does it also in part/neutral at the same rpms. I added gum out complete fuel system cleaner and it doesn't seem to have helped. Any ideas on what this could be. The car is new to me and I am about to change plugs but wires I can not seem to find.
I love the car and I just want it running right 100%

Also at about 30mph the steering wheels moves back and forth, not really a shake but more of a pull to left and right but the car does not move, just the wheel...bad tires? allignment? any ideas? Thanks so much!
mejkwilliams is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Legend | RL

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:58 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts