Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Isuzu > Trooper | SLX | Bighorn | Wizard
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-25-2015, 01:32 PM   #1
Iowegen
AF Newbie
 
Join Date: Jul 2015
Location: Council Bluffs, Iowa
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
99Trooper

Hello I have an EGR valve problem. I am geting code PO401 PO405. I have replaced the valve and sprayed cleaner down the tube. Now I didnt use a whole can nor did I plug the exhaust port. My check engine light remaine on with these codes. I have been told it could be my EGR valve wiring harness because the description behind the code as low sensor circuit. Can anyone shed some light on this issue? I also have the check light on my TOD system on. I have told that the cause is most likely one or both of the sensors on the transfer case. Any ideas on this issue as well? I have 145k on the Trooper it runs great. Thanks
Iowegen is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Isuzu > Trooper | SLX | Bighorn | Wizard

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:52 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts