Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Del Sol
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-26-2012, 10:06 AM   #1
cam78
AF Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Location: Chesapeake, Virginia
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Transmission problem?

Just had a used transmission installed on my 1993 del sol. On the first drive after pick up I noticed that while applying consistent pressure to the gas pedal, the rpms would spike seemingly without reason. Does this mean there's a problem with the transmission that was just installed or something else? Please help.
cam78 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Del Sol

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:34 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts