Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Legend | RL
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-11-2011, 12:08 PM   #1
DOUGLASNC
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2009
Location: GREENSBORO, North Carolina
Posts: 56
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Electrical problems now

Hi, I'm trying to help neighbor figure out why his two cooling fans come on by themselves and run battery down. also , the wiper motor won't cut off This is a 92 legand. It had heating issues and a thermostat was replaced to no avail.Would run hot in a very short time.I noticed a bleeder valve at the thermostat and opened it to let air out.Top hose was alot hotter than bottom hose, but we ran it five miles without it getting past middle ways on temp gauge. Maybe that fixed the heating issue. but the fans running by themselves and the wipers not cutting off has me stumped...Any ideas will be appreciated..
DOUGLASNC is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Honda > Legend | RL

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:43 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts