Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Isuzu > Trooper | SLX | Bighorn | Wizard
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-13-2016, 02:12 PM   #1
Rmasters3
AF Regular
 
Join Date: Nov 2003
Location: Fort Thomas, Kentucky
Posts: 123
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
3.5L DI engine, CEL question

I have this in my 2004 Rodeo, the only year Isuzu used their Trooper drive train in the Rodeo, so I'll ask this question here: Occasionally loose some power, most often about when the OD is trying to kick in, and frequently when going up hill. Flashing CEL; reads P0303. I replaced the plug and coil on #3, and cleaned the wire harness to coil plug connector with contact cleaner. Still get the P0303 code.

Began to wonder if a bad Fuel Injector seal could be the culprit--it's the 3.5 L DI engine. Otherwise I'm stumped. Any suggestions?
Rmasters3 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Isuzu > Trooper | SLX | Bighorn | Wizard

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:13 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts