Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Nissan > Older Pickups
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-09-2013, 01:52 PM   #1
Jimmyb123
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2013
Location: Durango, Colorado
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
95 XE-V6 - Cold Start Issue

Hi there,
My PU starts up, but will want to die about 10-sec after start on a cold day. If I don't put my foot on the gas and give it some help it will die I am not sure what the fuel enrichment system is on this engine. Could it be temp sensor? I do not see a cold start injector.....Thanks.....Jimmy
Jimmyb123 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Nissan > Older Pickups

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts