Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Car Audio
Car Audio Do you live in your car? Then you need to be able to listen to some high-quality music.
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-14-2005, 09:07 PM   #1
jswift286
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2005
Location: Herkimer, New York
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Stereo problem!

The other day i was driving in my Toyota Echo and the speakers suddenly went out. The volume was hardly turned up. But then it made a single crackle and just went out. It does not buzz or hiss or anything. What's the problem???
jswift286 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2005, 09:18 PM   #2
DemonaL
AF Regular
 
Join Date: Sep 2004
Location: boca raton, Florida
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to DemonaL
Re: Stereo problem!

check the power, and fuse.
__________________
150 amp alternator - bigger comming soon
3 batteries Deep Cycle
Alpine Type X's 12'' x 2 - better comming soon
JL Audio 1000/1 x 2
JL Audio 300/2 x 2
MB Quart 51/4's and 6x9's
Alpine CDA-9831 - iva-d901 soon
0/1 Guage Wire
Viper 791XV
DemonaL is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2005, 09:47 PM   #3
jswift286
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Apr 2005
Location: Herkimer, New York
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
well, the power still comes on the radio, but nothing comes through the speakers
jswift286 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2005, 01:39 PM   #4
DemonaL
AF Regular
 
Join Date: Sep 2004
Location: boca raton, Florida
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to DemonaL
Re: Stereo problem!

any power going thru the speaker wires?
__________________
150 amp alternator - bigger comming soon
3 batteries Deep Cycle
Alpine Type X's 12'' x 2 - better comming soon
JL Audio 1000/1 x 2
JL Audio 300/2 x 2
MB Quart 51/4's and 6x9's
Alpine CDA-9831 - iva-d901 soon
0/1 Guage Wire
Viper 791XV
DemonaL is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2005, 04:21 PM   #5
jswift286
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Apr 2005
Location: Herkimer, New York
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
i think that might be the problem; a loose connection
jswift286 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2005, 08:35 PM   #6
DemonaL
AF Regular
 
Join Date: Sep 2004
Location: boca raton, Florida
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to DemonaL
Re: Stereo problem!

yup
__________________
150 amp alternator - bigger comming soon
3 batteries Deep Cycle
Alpine Type X's 12'' x 2 - better comming soon
JL Audio 1000/1 x 2
JL Audio 300/2 x 2
MB Quart 51/4's and 6x9's
Alpine CDA-9831 - iva-d901 soon
0/1 Guage Wire
Viper 791XV
DemonaL is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Car Audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts