Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Yukon
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-20-2019, 12:17 PM   #1
Throbbin Rods
AF Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lebanon, New Hampshire
Posts: 47
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Heated seat issue connected to Blower Control Module

I have a 2004 Yukon XL Denali. A few days ago the fuse for the heated and power seats popped. Tried replacing it and got an immediate pop. Had to go out of town so drove it like that. When I returned the blower motor would not shut off when the key was off. I replaced the Blower Motor module and that resolved the blower issue. Put another fuse in the heated seat location to do some trouble shooting. Heated and power seats now work flawlessly. Has anyone ever seen this happen from a bad blower module?
Throbbin Rods is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Yukon

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:46 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts