Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > RX300/RX330/Harrier
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-25-2007, 10:43 PM   #1
sgbennett
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Huntingdon, Pennsylvania
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lexus SUV rear window washer

My rear window washer is not working. I tried to unplug with a pin but it still does not spray. Any ideas?
sgbennett is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2009, 10:55 PM   #2
salttl1000r
AF Newbie
 
Join Date: Jun 2006
Location: new albany, Indiana
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Lexus SUV rear window washer

The windshield washer pump is located in front of the passenger front tire behind the fender cover. I had the same problem and found out that it has one pump for both windshields (two discharge outlets). The front worked perfect. I blew air through the rear window hose and it was clear. I went to the local auto store and found that they only sold a pump with one discharge outlet. I went to Toyota and told them to give me a pump for a Highlander. It was exactly the same as my Lexus. After the installation, the windshield washers work great. I don't know why the front worked and the rear didn't but, $70 later and now it works.
salttl1000r is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2009, 01:26 AM   #3
brandonthump
AF Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Location: los angeles, California
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Lexus SUV rear window washer

try stripping it down at the jet end first (i.e. at the rear window) see if any washer fluid comes out of the pipe without the jet attached. if it does then the jets blocked. if it doesnt you probably have a blockage in the pipe somewhere, have your lexus parts checked.
brandonthump is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > RX300/RX330/Harrier

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:25 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts