Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Freestyle
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-20-2010, 11:52 PM   #1
timber23
AF Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Location: New Richmond, Wisconsin
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
05 Freestyle AWD Malfunction

I'm getting a AWD malfuntion message on my Freestyle and its running on front wheel drive now. I just put new tires on, but in the process had to replace the rear hub on the driver side about two weeks ago. It was all good until yesterday I started getting that message. Could it be that one side has a new hub and the other is old? The other side does seem tight with no noise..
timber23 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks

Tags
freestyle
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Ford > Freestyle

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts