Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Buick > Grand National/GNX
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old Today, 07:04 AM   #1
buick8791
AF Newbie
 
Join Date: Jun 2018
Location: Espoo
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MafTranslatorPro problem

Hi,

I have in my Buick GN 87 MafTpro and there is some problem in the device.

It loses the settings/parameters, which I have inputted. Or better said, it changes the settings to weird and false values about once ina year. When I correct them, the car starts and run fine again.

Why the flashprom inside the device will change the settings once a year or so?
buick8791 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Buick > Grand National/GNX

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts