Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Magazine Critic > AutoWeek
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-24-2013, 12:03 AM   #1
lindybert
AF Newbie
 
Join Date: Jul 2013
Location: canada, Arizona
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
M54 Throttle Body issues?

The e39 525i has run brilliantly for the past 7.5 years for us but during the week it died & stalled luckily when it was travelling up the off ramp of the dual carriageway. It would not start for about 10 minutes. Them it ran as normal. I went to start it today (it was parked up for a few days). It started normally but after a couple of minutes it started to idle very rough & sounded like it was misfiring & spluttering. The idle also kicked up just above 1100rpm. It would not rev at all even putting the pedal to the floor.
There was an error relating to the TPS (not sure exactly what the specific code was), the EML light & Traction Control light had also come on.
__________________
HostgatorCouponCode.com
lindybert is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Magazine Critic > AutoWeek

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts