Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mazda > General Discussion
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-14-2020, 09:16 PM   #1
Jcorona26
AF Newbie
 
Join Date: Sep 2020
Location: Bangor, Pennsylvania
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
My 2013 mazdaspeed 3 won't stay running with the intercooler on, why?

I just took my fuel injectors out to clean them. I put everything back on right and now my car won't stay running with the intercooler on. It will run if it's off and stay at 2,000 RPMs. What can be going on? Why won't my car stay idled with it on? Any help will be greatly appreciated. Thank you.
Jcorona26 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Mazda > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:52 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts