Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Nissan > General Discussion
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-15-2019, 09:42 AM   #1
bbullsj
AF Regular
 
Join Date: Aug 2006
Location: Stanwood, Michigan
Posts: 116
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
02 Maxima 3.5 no start after new clutch

I have a 2002 Maxina with a 3.5 engine and 6 speed trans. The vehicle ran and drove great before the clutch went out. I replaced the clutch, had the flywheel resurfaced but now the engine cranks but won't start. I believe it's getting fuel bc after trying to start it a bunch, I pulled the front 3 plugs and they smelled like and had gas on the tips. I can hear the fuel pump priming when the key is turned on so I believe that is working. I checked spark and while cranking it is getting intermittent spark. Usually if you let it sit for about a minute and then try to start it, it will sputter a little bit.

Did I miss hooking something up? Did I possibly damage something while putting it back together?
bbullsj is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Nissan > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts