Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Dodge > Ram Pickup | Ram SRT10
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-29-2008, 04:37 PM   #1
VAst8fm
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2008
Location: Marion, Virginia
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question 99 Dodge Ram 1500 4X2 46RE Transmission Help

99 Dodge pickup. Just did a complete transmission rebuilt and new torque converter because reverse went out. After completion, the transmission would shift into second then try to downshift into first. I replaced the speed sensor (codes were showing up) and the govenor selonoid. Test drove and worked fine. Then tried backing up later and was slipping in reverse. Removed the pan and then readjusted the reverse servo. Test drove and worked fine in reverse but now is doing the same thing with trying to downshift to first when going into second. Any ideas? I am at a loss.
VAst8fm is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Dodge > Ram Pickup | Ram SRT10

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts