Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Other Cars
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-20-2010, 09:01 PM   #1
Sarnjit
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Location: Nanaimo
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Holley Commander 950 not reading RPM

I have a 950 commander with a MSD ignition, crank trigger, with shielded cable, ecu is seeing 8357 rpm at idle. Occasional proper rpm signal at 5000 rpm for split seconds. Checked all wiring , connections, and grounds, talked to MSD and Holley no one can tell me why. Except a dirty signal. Cranking rpm without engine running seems to be ok.
Sarnjit is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Other Cars

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:32 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts