Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > Corona/Caldina/Carnia
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-08-2007, 05:48 PM   #1
NeptunE3
AF Newbie
 
Join Date: May 2007
Location: Tacoma, Washington
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
no battery power in a78 corona wagon

i got this car pretty much for free, its running and driving, 5 speed rwd, 20r motor, it looks just like a celica gt under the hood, i was running it one day and i started to drive it when suddenly no power, it just shut off, the radio shows no power and nothing works: the lights gauge wont even budge the starter, i put the battery from my escort in it so i know its not the battery...please help me
NeptunE3 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Toyota > Corona/Caldina/Carnia

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:10 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts