Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Yukon
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-18-2022, 07:27 PM   #31
Stealthee
Your worst nightmare
 
Stealthee's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Smithfield, Pennsylvania
Posts: 5,917
Thanks: 13
Thanked 225 Times in 220 Posts
Re: 2015 Yukon XL temp gauge at 0 and radiator fan running constantly

If the fan running for 15 minutes killed your battery multiple times, then it was already on its way out.
__________________
Stealthee is online now   Reply With Quote
Old 04-05-2022, 06:22 PM   #32
Mendoza33
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2022
Location: Arlington, Texas
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: 2015 Yukon XL temp gauge at 0 and radiator fan running constantly

Any updates on this?? Our truck is doing the EXACT same thing. We've replaced the sensor 2 times already. It'll work intermittently.
Mendoza33 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2022, 08:48 PM   #33
Stealthee
Your worst nightmare
 
Stealthee's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Smithfield, Pennsylvania
Posts: 5,917
Thanks: 13
Thanked 225 Times in 220 Posts
Re: 2015 Yukon XL temp gauge at 0 and radiator fan running constantly

Quit buying junk sensors. If you read the thread the last post about the sensor said it was good to go.
__________________
Stealthee is online now   Reply With Quote
Old 04-28-2022, 03:53 AM   #34
ProMark Auto
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2022
Location: Whitehall, Pennsylvania
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: 2015 Yukon XL temp gauge at 0 and radiator fan running constantly

I Got this issue with 2015 GMC yukon, the first sensor i got is autozone brand which failed after one month, second one i bought from GMC dealer which failed after 3 days, i am suspecting it could be a faulty ECM, i am doing the scope test tomorrow to confirm if its ECM or the wires.
ProMark Auto is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2022, 11:28 AM   #35
DeanO2022
AF Newbie
 
Join Date: May 2022
Location: Columbia, Tennessee
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: 2015 Yukon XL temp gauge at 0 and radiator fan running constantly

I am very interested in following this. I have a 2015 Yukon XL and have replaced the TCS three times.

It is intermittent. Will run for a few weeks and then the temp goes to 0 and fan runs. Then it will go another week. Seems like it happens more when driving on surface streets.

Can the wiring harness be replaced without removing an entire harness? Where can I check the resistance up the line further.

Someone mentioned the ECM, where is that at? Just real frustrated I can't fix this!
DeanO2022 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD

Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Yukon

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts