Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Dodge > Caravan | Voyager
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-07-2010, 02:18 AM   #1
goatfan
AF Newbie
 
Join Date: Jul 2010
Location: rogersville, Missouri
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
98 Plymouth 2.4 camshaft position sensor

My voyager snapped a timing belt so I replaced the belt, head and cam position sensor. I tried to start with no joy, rechecked the belt settings everything looked good, still won't start. I disconnected pulled the cam sensor plug and it fired up. Is there a learning process for the sensor or do you think it is just a bad new sensor? Thanks for any help.
goatfan is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks

Tags
chrysler, plymouth, voyager
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Dodge > Caravan | Voyager

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:59 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts