Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Pontiac > Grand AM
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-09-2007, 08:37 PM   #1
93GA
AF Newbie
 
Join Date: Mar 2007
Location: Lake County, California
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
CPU Swap 1993 Grand Am

Can i swap my 2.3Lit SE cpu with a GT and if so will I see any more performance?
93GA is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2007, 09:37 PM   #2
xeroinfinity
out saving the world
 
xeroinfinity's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yourtown, Indiana
Posts: 10,698
Thanks: 8
Thanked 18 Times in 18 Posts
Re: CPU Swap 1993 Grand Am

Welcome to AF.

No the GT engine is different.
__________________
1999 Grand Am SS 3.4 OHV
xeroinfinity is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 06:36 PM   #3
93GA
AF Newbie
Thread starter
 
Join Date: Mar 2007
Location: Lake County, California
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: CPU Swap 1993 Grand Am

how about the high output 2.3 lit......id like to swap with that engine but I have no time or money....
93GA is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 03:34 AM   #4
97grandamld9
Banned
 
Join Date: May 2005
Location: pittsburgh, Pennsylvania
Posts: 207
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: CPU Swap 1993 Grand Am

Quote:
Originally Posted by xeroinfinity
Welcome to AF.

No the GT engine is different.
Posting misinformation in a non contributing way isnt allowed or necessary.
This does not conform with AF Guidelines

with that said, it depends on the engine, but if it is an LD2 then you can.
97grandamld9 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 08:28 AM   #5
xeroinfinity
out saving the world
 
xeroinfinity's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yourtown, Indiana
Posts: 10,698
Thanks: 8
Thanked 18 Times in 18 Posts
Re: CPU Swap 1993 Grand Am

Quote:
Originally Posted by 97grandamld9
Posting misinformation in a non contributing way isnt allowed or necessary.
This does not conform with AF Guidelines

with that said, it depends on the engine, but if it is an LD2 then you can.

are you talking about "non contributing"

I think you are wong, and have posted in way to many threads overnight that have been talken care of.
__________________
1999 Grand Am SS 3.4 OHV
xeroinfinity is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2007, 02:56 PM   #6
grandma
AF Regular
 
Join Date: Oct 2005
Location: las vegas, Nevada
Posts: 110
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to grandma Send a message via Yahoo to grandma
Re: CPU Swap 1993 Grand Am

Quote:
Originally Posted by 93GA
Can i swap my 2.3Lit SE cpu with a GT and if so will I see any more performance?
If you have the normal 2.3L quad 4 DOHC motor you can swap the chip in your ecu to the 2.3L HIGH OUTPUT chip, but to fully take advantage of it you should also locate the HIGH OUTPUT cams, head, intake manifold, since they were meant to take advantage of the more aggressive computer settings.

The HIGH OUTPUT chip is also only good for manual equipped cars if I remember correctly.
__________________
'01 Pontiac Grand Am
GT30R powered 2.4L quad 4
432hp 424tq
grandma is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Pontiac > Grand AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:01 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts