Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Jimmy
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-26-2016, 05:03 PM   #1
tdub47
AF Newbie
 
Join Date: Apr 2016
Location: Cardington
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
98 Jimmy engine management problems

Help Please. 1998 Jimmy 4.3l. Car ran perfect except for low fuel pressure when I took it into shop. Had fuel lines & fuel pump replaced. Had exhaust crossover and 02 sensors replaced. Now it refuses to run properly. I have a low reference voltage at virtually every sensor. I have replaced TPS, EGR, MAP, MAF, all to no avail. I have also replaced ECM with no improvement.
Right now I have code P0107. I am desperate for a solution, so I can have my car back to drive. The shop had it for 2 weeks, then gave it back to me in the condition it is in now. Even though it ran perfectly when I took it in, they finally gave up on fixing it and brought it back. Legitimate suggestions only please. Thank you
tdub47 is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > GMC > Jimmy

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:50 AM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts