Automotive Forums .com - the leading automotive community online! Automotive Forums .com - the leading automotive community online!
Automotive Forums .com - the leading automotive community online! 
-
Latest | 0 Rplys
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Dodge > Avenger
Reply Show Printable Version Show Printable Version | Email this Page Email this Page | Subscription Subscribe to this Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-08-2019, 08:23 PM   #1
2010Avenger
AF Newbie
 
Join Date: Jul 2019
Location: Miami, Florida
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Electrical problems!

I have a 2010 dodge avenger sxt and its mileage is below 112,000. About 2 months ago my car's rear right turn signal stopped working for some reason. I checked and replaced the bulb, checked my ground connection and my battery cables but the signal still wouldn't work. The light itself would work if I do things like put on my hazzard just not when I signal. A month after that my electrical problems persists with both rear turn signals not working and then I couldn't roll up my windows. I opened the door panel and checked the fuses, cleaned dirt and debris, checked all my fuses in my fuse box (even replaced a few) but no luck. Presently the problem is only getting worse, now my front turn signals won't work and my car keeps saying change oil even though I did with the filter. I'm able to move my windows temporarily if I leave my ac on but this trick is unreliable. Will someone please tell me what this could be and where I should search??
2010Avenger is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2019, 08:59 PM   #2
Stealthee
Your worst nightmare
 
Stealthee's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Smithfield, Pennsylvania
Posts: 5,498
Thanks: 5
Thanked 147 Times in 144 Posts
Re: Electrical problems!

When you change your oil you need to reset the oil life monitor manually. The car doesn't know it has fresh oil on its own.

I can't say for certain but I would almost bet your turn signals are controlled by your BCM and your issues may all lie there.
__________________
Stealthee is offline   Reply With Quote
 
Reply

POST REPLY TO THIS THREAD


Bookmarks
Go Back   Automotive Forums .com Car Chat > Dodge > Avenger

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:03 PM.

Community Participation Guidelines | How to use your User Control Panel

Powered by: vBulletin | Copyright Jelsoft Enterprises Ltd.
 
 
no new posts